
Ingredients:
Surten un 10 flams
1/2 litre de llet
4 ous
8 cullerades de sucre "100 gr"
Canyella en rama
Pell de llimona
Sucre avainillat
Preparació:
Posar a bullir la llet amb la canyella i la pell de llimona, sobre tot que la pell no tingui res de pulpa de llimona, sinó tallaria la llet, afegim al vull una cullerada de sucre avainillat.
Mestres bull la llet, fem el caramel dels flam, en una paella posem 6 cullerades de sucre i una d'aigua, i remanem fins que es faci el caramell, amb una cullera posem el caramel a les flameres.
Una vegada la llet ja ha bullit, la deixem tèbia mestres fem la barreixa dels ous amb el sucre, colem la llet i afegim els ous a la llet. Ho remenem tot i ja ho tenim preparat per posar-ho a les flameres.
No omplim fins a dalt les flameres, deixaren un dit abans d'omplir. Tapem les flameres amb paper d'alumini i les posem al bany maria, en l'olla express amb un dit d'aigua son 6 min, i en l'olla normal amb 3 dit d'aigua son 45 min, deixem refreda i a la nevera, i llestos...
Bonissimmmmmmm
No hay comentarios:
Publicar un comentario