domingo, 31 de octubre de 2010

CROQUETES DE PERNIL DOLÇ I OU


Ingredients:

Oli d'oliva
Una seva.
Tres cullerades de faria.
Un got de llet
200 gr de pernil dolç
Dos ous bullits
Nou moscada
Pebre negra

Preparació:

Amb la paella calenta posem un raig d'oli, tallem la ceba ben petita o la passem per la picadora i la sofregim fins que quedi transparent, després posem la farina per continuar amb el sofregit sense deixa de remenar. Un cop ja pren un color torrat hi afegim la llet i continuem remenant, quan ja deixa d'haver llet i tot és una massa es moment de posar el pernil dolç "prèviament passat per la picadora", barregem tot i continuen remenant fins que es cogui bé el pernil, tot seguim i posem els ous "també prèviament passats per la picadora" a la barreja. Mentre es remou la massa es compacta sempre. Només quedarà ratlla una mica nou moscada i sal-pimentar al gust.

Axio es la recepta de la massa, després es poden muntar arrebossades i fer-les fregides, però aixó passa si nó es foten la massa abans, per que com diuen els nens "aixo no esta bó iaia, està bonissim"..

No hay comentarios:

Publicar un comentario